Newsfeed

Suffocation: Kvelende teknisk metal.

Suffocation - ...Of the dark Light

Suffocation imponerte meg stort da jeg så dem spille under Inferno i 2016, og kåret live-showet deres til en av beste konsertopplevelsene jeg hadde på slutten av året. Selv om bandet har holdt det gående siden 1988, hadde jeg knapt hørt musikken deres før de sto foran meg på scenen, hvor de leverte en gjennomført og tight konsert.

De kom nylig med sitt åttende album som de har valgt å kalle …Of the Dark Light, og igjen vil fansen deres få så ørene flagrer av den tekniske og brutale dødsmetalen deres. At dette er en spennende tid for de som liker teknisk dødsmetal. er ikke å kjimse av, med utgivelser fra blant annet Dying Fetus og Origin.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*