Nyhetsfeed

Suffocation: Kvelende teknisk metal.

Suffocation - ...Of the dark Light

Suffocation imponerte meg stort da jeg så dem spille under Inferno i 2016, og kåret live-showet deres til en av beste konsertopplevelsene jeg hadde på slutten av året. Selv om bandet har holdt det gående siden 1988, hadde jeg knapt hørt musikken deres før de sto foran meg på scenen, hvor de leverte en gjennomført og tight konsert.

De kom nylig med sitt åttende album som de har valgt å kalle …Of the Dark Light, og igjen vil fansen deres få så ørene flagrer av den tekniske og brutale dødsmetalen deres. At dette er en spennende tid for de som liker teknisk dødsmetal. er ikke å kjimse av, med utgivelser fra blant annet Dying Fetus og Origin.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*