Nyhetsfeed

Myrkur: Skjønnhetens råskap.

I september er det klart for andrealbumet til danske Amalie Bruun. Under artistnavnet Myrkur har hun på kort tid fått et navn i svartmetalmiljøet der hun blander atmosfærisk folkemusikk med dvelende vokal og koring over rå svartmetal.

Mens det var mye død og lidelse på 2015-debuten M, vil hun på sin siste utgivelse ta for seg drømmenes mørke verden. Hun bruker mange forskjellige folkeinstrumenter i musikken sin, og på Mareridt som kommer den 15. september, vil man finne mandola, nyckelharpe, kulning, og et variert utvalg slagverk. Hun stilte som forband på Deafheaven-konserten i fjor, og vil igjen gjeste Norge når hun neste uke spiller på Tons of Rock i Halden.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*