Nyhetsfeed

Æther Realm: “Vikings crashing your house party” sier sitt.

Æther Realm - Tarot

Jeg likte godt Æther Realms debut-LP One Chosen by the Gods utgitt i 2013, som var en oppfriskende sak hvor amerikanerne hadde en god porsjon folk blandet med melodisk dødsmetal. De har bare sluppet én singel siden da, i 2015, men kom i begynnelsen av juni med oppfølgeralbumet Tarot.

De drar mye inspirasjon fra vikingtiden i tekster og oppførsel, men på Tarot er det den mystiske kortleken som blir utforsket. Det er ikke mange månedene siden sist jeg skrev om en skive med tilsvarende innhold, da med den chilenske bassisten Marcos Sanchez, og hans The Path of the Empress. Er du på jakt etter et melodiøst metal band, som befinner seg i folketradisjonen, men er ikke redde for å dra inn nye elementer, kan andreskiva til Æther Realm godt være i din gate.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*