Newsfeed

Æther Realm: “Vikings crashing your house party” sier sitt.

Æther Realm - Tarot

Jeg likte godt Æther Realms debut-LP One Chosen by the Gods utgitt i 2013, som var en oppfriskende sak hvor amerikanerne hadde en god porsjon folk blandet med melodisk dødsmetal. De har bare sluppet én singel siden da, i 2015, men kom i begynnelsen av juni med oppfølgeralbumet Tarot.

De drar mye inspirasjon fra vikingtiden i tekster og oppførsel, men på Tarot er det den mystiske kortleken som blir utforsket. Det er ikke mange månedene siden sist jeg skrev om en skive med tilsvarende innhold, da med den chilenske bassisten Marcos Sanchez, og hans The Path of the Empress. Er du på jakt etter et melodiøst metal band, som befinner seg i folketradisjonen, men er ikke redde for å dra inn nye elementer, kan andreskiva til Æther Realm godt være i din gate.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*