Newsfeed

DFB: Dylan Furr setter ting i perspektiv.

DFB - Perspective (EP)

Bak forkortelsen DFB finner man djent-gitaristen Dylan Furr. Han har to soloskiver på samvittigheten, og begynte arbeidet på EP’en Perspective alene, men erstattet han sin egen vokal da Elijah Arnold ble med bak mikrofonen.

At det er mye instrumentalt gitarspill i musikken, bør ikke overraske mange, da det tross alt er djent vi snakker om, og Furr er helt klart en talentfull tekniker. Innflytelsene sine tar han fra band som Animals as Leaders, Periphery og Tesseract, samt gitarister som Satriani og Malmsteen. Hvis du er fan av de typiske enmannsprosjektene innen dette miljøet av prog metal-sjangeren, kan dette “utvidede” prosjektet være verdt å sjekke ut.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*