Nyhetsfeed

DFB: Dylan Furr setter ting i perspektiv.

DFB - Perspective (EP)

Bak forkortelsen DFB finner man djent-gitaristen Dylan Furr. Han har to soloskiver på samvittigheten, og begynte arbeidet på EP’en Perspective alene, men erstattet han sin egen vokal da Elijah Arnold ble med bak mikrofonen.

At det er mye instrumentalt gitarspill i musikken, bør ikke overraske mange, da det tross alt er djent vi snakker om, og Furr er helt klart en talentfull tekniker. Innflytelsene sine tar han fra band som Animals as Leaders, Periphery og Tesseract, samt gitarister som Satriani og Malmsteen. Hvis du er fan av de typiske enmannsprosjektene innen dette miljøet av prog metal-sjangeren, kan dette “utvidede” prosjektet være verdt å sjekke ut.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*