Nyhetsfeed

Leprous krydrer musikken sin med bringebær.

Leprous - Manila

Helt siden debut-EP’en Silent Waters kom ut i 2004, har kvalitetsnivået til Leprous økt proporsjonelt med antall utgivelser. De slapp nylig den første singelen fra sitt kommende album Malina, og på “From the Flame” hører du tydelig Haken-influenser i introen, det britiske bandet de har turnert med de senere årene. 

På resten av låta kjører de den upbeat melodiske prog rock/metalen som de har utviklet på de siste skivene, med vokalist Einar Solberg tydelig i forgrunnen, med en stemme som stadig blir bedre og mer teknisk. Slippdato på Malina er satt til 25. august, så her er det bare å glede seg over norsk kvalitets-prog metal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*