Newsfeed

Leprous krydrer musikken sin med bringebær.

Leprous - Manila

Helt siden debut-EP’en Silent Waters kom ut i 2004, har kvalitetsnivået til Leprous økt proporsjonelt med antall utgivelser. De slapp nylig den første singelen fra sitt kommende album Malina, og på “From the Flame” hører du tydelig Haken-influenser i introen, det britiske bandet de har turnert med de senere årene. 

På resten av låta kjører de den upbeat melodiske prog rock/metalen som de har utviklet på de siste skivene, med vokalist Einar Solberg tydelig i forgrunnen, med en stemme som stadig blir bedre og mer teknisk. Slippdato på Malina er satt til 25. august, så her er det bare å glede seg over norsk kvalitets-prog metal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (516 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*