Nyhetsfeed

Unseen Faith: Usett, uhørt og ugjort.

Unseen Faith - Waver

Den unge danske metalscenen har fått vokst drastisk de senere årene, og der resten av Norden har hatt store, levende metalmiljøer i noen tiår nå, så har det vært langt mellom de gode og godt promoterte utgivelsene, selv om King Diamond godt kan sies å være metal-Danmarks stolthet.

Det er ikke mange årene siden vi i Permafrost kåra Volas Inmazes til beste debut, med deres melodiøse progressive metal. I slutten av august vil Unseen Faith komme med sin første fullengder, et par å etter at EP-en Yokebreaker ble sluppet. Kvintetten spiller mørk og brutal atmosfærisk deathcore, og vil nok tiltrekke seg fans av band som Fallujah som opererer i samme undersjanger. 10-spors skiva Wavers utgivelsesdato er satt til 25. august, så for de liker dødsmetalen sin atmosfærisk, så er det bare å glede seg til Unseen Faith, som av det danske webzinet Devilution har blitt prisgitt til å være en av de sterkeste nye bandene på den danske metalscenen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*