Newsfeed

Antikythera Mechanism: Greit å sjekke bandnavn?

Antikythera Mechanism

For ikke mange årene siden, da jeg fortsatt jobbet for Hissig.no, skrev jeg en kort sak om det amerikanske bandet The Antikythera Mechansim, og dere Pathos-EP.

Dette italienske bandet slapp i begynnelsen av juni EP’en The Awareness Cycle, og sært nok spiller de samme type musikk som sine amerikanske brødre, med progressiv deathcore, men har ikke den samme atmosfæren i musikken sin. De passer ikke helt inn i “Band som heter det samme”-artikkelserien min, siden det ikke er så mange bruker dette navnet, men et hett tips til nye band er å sjekke bandnavnet de har tenkt å bruke, så det er lettere å finne fram til dem, og at ikke ender opp med samme navn som førti andre. Ja, de finnes.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*