Nyhetsfeed

Antikythera Mechanism: Greit å sjekke bandnavn?

Antikythera Mechanism

For ikke mange årene siden, da jeg fortsatt jobbet for Hissig.no, skrev jeg en kort sak om det amerikanske bandet The Antikythera Mechansim, og dere Pathos-EP.

Dette italienske bandet slapp i begynnelsen av juni EP’en The Awareness Cycle, og sært nok spiller de samme type musikk som sine amerikanske brødre, med progressiv deathcore, men har ikke den samme atmosfæren i musikken sin. De passer ikke helt inn i “Band som heter det samme”-artikkelserien min, siden det ikke er så mange bruker dette navnet, men et hett tips til nye band er å sjekke bandnavnet de har tenkt å bruke, så det er lettere å finne fram til dem, og at ikke ender opp med samme navn som førti andre. Ja, de finnes.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*