Nyhetsfeed

Ufomammut: Droneaktig dommedagsmusikk.

Ufomammut - 8

Siden 1999 har italienske Ufomammut gjennom ti utgivelser servert fansen sin egen spesielle sjangermiks av doom, sludge, stoner og psykedelia. Musikken de kreerer er gjenkjennelige i måten de bruker drone-effekt på vokalen og den repeterende tunge riffingen.

At siste har fått tittelen 8, og ikke 9 eller 10, bygger på at deres første slipp var en EP ved navn Satan, og deres 2012-utgivelse Oro ble utgitt i to omganger, der første het Opus Primum, mens andre ble kalt Opus Alter. Utgivelsesdatoen av 8 er satt til 22. september, og i oktober gjester de nok en gang Norge, da de holder konsert på Blitz sammen med det amerikanske bandet Usnea, som spiller en blanding av death, doom og sludge.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*