Newsfeed

Sister Sin: Sprettkniv-serenade.

Sister Sin - Switchblade Serenades

Etter et altfor kort debutalbum i 2003, kom Sister Sin tilbake i 2008 med full kraft med skiva Switchblade Serenades. Dette er en utgivelse som virkelig rocker hardt. Albumet er av den enkle og rett-frem typen av heavy metal som fungerer så utrolig bra, med catchy riff og mye energi. Liv Jagrell har både mye aggresjon og følelse, og man hører det tydelig i stemmen hennes, og hun er født til å fronte et band som Sister Sin. Alle låtene føles levende, og man kan se for seg at de fremføres i skitne barer og utrygge klubber hvor alle de sluskete kriminelle typene fra hardkokte 80-tallskrimfilmer henger i.

Det er ikke noe vits å overanalysere dette albumet. Det er den typen metal som er der for å rocke hardt. De gjør coverlåten Make My Day av Motörhead, som er det perfekte bandet å sammenligne Sister Sin med, uten at de direkte høres ut som dem. Bare tenk Motörhead og W.A.S.P. på deres mest sleazy. Det er egentlig alt du trenger å vite. Noen øl og dette albumet, så har du den perfekt måten å kaste bort 44 minutter på.

Lenke:
Facebook

  • Frossen
4

Sammendrag

Hvorfor har Sverige alle disse bandene og ikke oss?

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*