Nyhetsfeed

Soul Secret: Modne for suksess?

Soul Secret - Babel

Når det italienske bandet Soul Secret neste måned gir ut fjerdeskiva Babel, får man håpe at en av Italias største hemmeligheter på den progressive power metal-scenen, vil få den oppmerksomheten de fortjener.

Fra debutalbumet Flowing Portraits kom for ni år siden, har italienerne levert prog metal av høy kvalitet. Deres forrige utgivelse var en perle av et album, som det tok litt tid å komme inn i, og fikk en velfortjent plass på topp ti-lista mi for 2015. Utover den tekniske ekspertisen gruppa innehar, er det de melodiske vokallinjene som tar musikken et steg videre, og med tre foregående vokalister, er det fra 2013 Lino Di Pietrantonio som har stått bak mikrofonen. Babel blir gitt ut den 28. juli på italienske Golden Core Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*