Nyhetsfeed

The Contortionist: Øker tempoet, men ikke aggressiviteten.

The Contortionist - Babel

Selv om The Contortionist har stått i skyggen av band som Periphery, Animals as Leaders og Tesseract, har de ved hver utgivelse vist at de evner å gå egne veier med den lett jazzete prog metalen sin.

Der de på debuten Exoplanet spilte agressiv metalcore, tonet de veldig ned på oppfølgerskiva Intrisinc som flørtet mye med jazzmetal. På den nå tre år gamle Language vrei de ned tempoet enda noen hakk, men singelen “Reimagined” som kom i begynnelsen av juni, viser de at har økt tempoet noe, og ligger tettere opp mot rocken enn de har gjort tidligere. Utgivelsesdatoen for fjerdealbumet er satt til midten av september, så er du ute etter et kvalitetsband som har utviklet seg fra djent-miljøet, er The Contortionist  et sikkert kort.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*