Nyhetsfeed

Septicflesh: Veteraner med blod på tann.

Septicflesh - Codex Omega

Det har gått tre år siden Septicflesh forrige skive kom ut, og i september er grekerne igjen klare for å rive ut ørene til fansen med den ekstreme dødsmetalen sin. 

I sitt 27. år, med tretten utgivelser bak seg, er det ingenting som tyder på at medlemmene i bandet har roet ned tempoet sitt noe særlig, utover de tre årene på midten av 00-tallet da gruppa var oppløst. Midt i prossessen med utgivelsen av det forrige albumet, sluttet trommeslageren Gianakopoulos som hadde vært en del av bandet siden bandet fant sammen igjen i 2007. De fikk inn Kerim Lechner, kjent som Krimh, et nytt fjes vi i Oslo fikk oppleve under konserten de holdt sammen med Aborted og Kataklysm på Blå i begynnelsen av 2016. Codex Omega, som blir gitt ut 1. september, vil være den første skiva han bidrar på, men med tre år i bandet, og som det profesjonelle bandet Septicflesh er, har denne prosessen gått smertefritt.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*