Newsfeed

As Rusty Empyrean: Scary og dramatisk

As Rusty Empyrean - Enigma

Sjangeren postrock finner åpenbart veien til de fleste plasser i verden. As Rusty Empyrean er et spennende instrumentalt postrockband fra Johor Bahru rett nord for Singapore. Nylig så slapp kvartetten skiva «Enigma».

Fra bandcamp siden deres kan vi lese følgende, «This album contains samples from “Wolf of Wall Street” (2013) (Serigala Jalanan/Karma dan Sutera), MH370 cockpit communication (public archive, 2014) (Melankolik) and voice message courtesy from Ahmad Azizi (Eksplorasi Antagonis). MH370 cockpit communication». MH370 som de fleste nok vet det malaysiske flyet som I 2014 ble sporløst bort. Den sampleren tar for seg kommunikasjonen mellom MH370 og Kuala Lumpur før det plutselig blir taust og flyet forsvinner fra radaren. Scary og dramatisk.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*