Newsfeed

Leider: Ikke på Facebook!  

Med sine 127 millioner innbyggere er Mexico et folkerikt land. Det er også folksomt hva gjelder band som spiller metal i en eller annen form. Det formelig kryr av metal band som kommer fra Mexico, men om jeg ikke er helt feil så er det ikke mange av disse som er spesielt godt kjent i andre land. Der kan jeg jo ta grundig feil. Feil er det ikke å si at Leider er et heavy metal band som i år har prestert det kunststykket å gi ut to skiver. Tidlig på nyåret kom Furia, og så nylig kom «Alloys», som er bandet sitt tredje album. Snakk om høy utgivelsesfrekvens og tempo. Med til historien hører det at Leider fikk ut sin debut i 2012, og at det da gikk fem år til Furia

Alloys er ei skive i god leider ånd, og har masse energi og viser et band og musikere som elsker å spille heavy metal. Det gar de gjort helt siden 2004, og da var det Trejo brødrene og Jhovany Lara som startet bandet. Siden den gang har de turnert på kryss og tvers i Mexico, og utviklet sitt eget sound. Pussig nok har ikke bandet facebook side, men heldigvis er de på You Tube slik at det er mulig å høre hva bandet fra Irapuato i Guanajuato står for.

Lenke:
Myspace

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*