Newsfeed

Odium: Snart 25 år i musikkmanesjen.

Odium – As The World Turn Black

Melodisk thrash metal er på agendaen hos det tyske bandet Odium som neste år feirer 25 år i musikkmanesjen. Feiring starter rett nok et år for tidlig med utgivelsen av skiva As The World Turns Black på den franske nasjonaldagen, 14 juli. Det må jo sies å være en rett så aktuell tittel basert på alt det negative som skjer her på planet Tellus i disse tider.

Björn Goosses har sørget for en coverkunst som star meget bra til skiva sin dystre tematikk. Goosses har for øvrig jobbet med artister som Sodom, Six Feet Under og Death Angel, og passer virkelig som kunstner innen metal sjangeren. Å passe på å ha et orginalt bandnavn er ikke tyskerne så flinke til fordi det er flere band som heter Odium. Videoen under her er fra året tyskerne debuterte.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*