Newsfeed

Chaplin`s Dream: Ferskt band , rutinerte musikere

Chaplin`s Dream – Genesis

Jeg aner faktisk ikke hva som var Chaplin sin drøm, men jeg vet at det er et band som heter Chaplin`s Dream. De er fra Sjumen i Bulgaria, og helt irrelevant så er det landet sin tiende største by. Mye mer relevant er det at det er utrolig mange band fra Bulgaria som spiller metal i en eller annen form. Prog er det tilsynelatende få som driver med i Bulgaria. Progarchive kommer bare opp med 11 band fra Bulgaria som spiller prog. Disse bulgarerne spiller prog metal. 

Chaplin`s Dream er et relativt nytt band, og i midten av juni slapp de skiva Genesis. Selv om bandet er ferskt så er musikerne rutinerte og har alle fortid i andre band. Kvartetten har lagt ned mye arbeid i sin debut, og kan knapt vente på å dele musikken med musikkelskere verden over. For å få en super og tilpasset produksjon er Konstatin Radiovski hyret inn. Radiovski har produsert for band som Jeremy?, Hayes & Y, Saint Electrics, Miroslav Ivanov, Theodosii Spassov og utallige andre.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (4702 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*