Newsfeed

Agurktid!?

Little Jimmy Osmond of "Long Haired lover from Liverpool" fame during a tour of the UK in the early 1970s. Jimmy is currently one of the contestants in "I'm a Celebrity... Get me out of Here'. Anwar Hussein/allactiondigital.com

Det følgende kan være et eksempel på såkalt agurktid, altså at det er magre tider i musikkbransjen om sommer slik at leserne er advart! Både musikkjournalister og kildene deres tar ferie og vikarene skriver. Vi i Permafrost tar aldri ferie og hviler selvsagt aldri, og om det siste er en aldri så liten hvit løgn så tar aldri musikkbransjen ferie. Det kommer en kontinuerlig strøm av nye skiver som ofte er verdt å sjekke ut, og ikke minst presentere for våre lesere.

I dag skal vi derimot bevilge oss et lite skråblikk på musikkbransjen som helhet. Normalt bryr hitlister oss midt på ryggen her på Permafrost! Likevel så er jeg litt fascinert av hvem er den yngste som har vært på en slik tullete og totalt unødvendig liste? Svaret er Jimmy Osmond fra The Osmonds med låten «Long Haired Lover From Liverpool». Hendelsen skjedde da Jimmy Osmond var 9 år og 251 dager gammel, og dagen var 23 desember 1972. Å si at dette er musikk som trigger meg er en sterk overdrivelse, men uten å overdrive kan jeg si at Jimmy Osmond i dag er 54 år og 63 dager!

Om Ulf Backstrøm (4050 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*