Newsfeed

Casket Robbery: Brutally catchy

Casket Robbery - The Ascension

Pulse pounding, unrelenting, and brutally catchy! Slik beskriver presseskrivet bandet Casket Robbery. Wisconsinbandet slipper ny EP, The Ascension 18 august, og på den skiva er nye musiker med for å ytterlige å gjøre musikken hardere. Skiva har for øvrig bare tre låter, og de er derfor rimelig lange. Dermed blir det rikelig med plass til amerikanernes grovkornede hooks og groovedrenert dødsmetall. Musikalsk så vil nok de som liker band som Jungle Rot, Gojira og Pantera også like Casket Robbery.

Casket Robbery fikk nasjonal anerkjennelse for debutskiva Evolution Of Evil som kom i fjor. Etter den tid har bandet holdt utallige konserter som er ganske så harde og brutale. Så vidt jeg kan skjønne er det nå tilkommet tre nye musikere i form av vokalist Megan Orvold, Derek Siloway på bass, og Derek Bonn på trommer. De to som har vært med hele tiden er gitaristene Troy Powell og Cory Scheider. Selv kaller bandet musikken sin brutal groove metal. I tillegg så er dette listet opp som bandinteresser hos  Casket Robberysom,  endorses Dean Markley Strings, RoadRash Guitar Cabinets, Cold Cock Whiskey, og.  Aziza World Fragrances. Som påvirkninger pekes det mot The Evil Dead, Coldcock Whiskey, Billy Squier og Pro Wrestling.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*