Newsfeed

Canyon Of The Skull – Blackened Doom Of The American Southwest

Canyon Of The Skull -The Desert Winter

En låt er alt skiva The Desert Winter fra herrene Adrian Voorhies og Erik Ogershok i bandet Canyon Of Skull byr på.  Den låten er til gjengjeld svært lang og heter det samme som debutskiva til bandet The Desert Winter. Selv kaller Voorhies og Ogershok musikken sin for «Blackened Doom Of The American Southwest. Noen You Tube video av den nye skiva er i skrivende stund ikke å oppdrive. Så vi får nøye oss med musikk fra debut EP-en

Den EP-en kom i 2015 og var selvtitulert, men viktigere var det at bandet sin instrumentale og noe særegne doom fanget oppmerksomhet. Den oppmerksomheten ført til turnevirksomhet, og lysten til å få laget en hel CD kom sigende. Canyon Of The Skull har aner tilbake helt til 2006 da Erik Ogershok stiftet bandet. Det gikk åtte år med diverse musikere som kom og gikk, og liten aktivitet. Når så trommeslager Adrian Voorhies fra black metal bandet Humut Tabal dukket opp ble COTS etablert og operativ. COTS er påvirket av Geronimo, Cochise, Crazy Horse, Sitting Bull, Quanah Parker, Sealth, Chief Joseph og Vine Deloria Jr.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*