Newsfeed

Necroart: Melder overgang til Goatmancer Records

Med følgende beskrivelsen av musikerne får man lett mistanke om at det dreier seg om metal. Max – Pain Propaganda, Davide Z.: Torture machinery, Filippo : Carnal razorblade, Daniele : Bleeding Scourge, Paolo: Hammer of doom, Franko : Drone Kommander. Det er de og de opererer innen subsjangeren avantgarde metal. I begynnelsen av 2018 kommer den italienske sekstetten med ny skive som foreløpig ikke har fått noe navn. Skiva er understøttet av italienernes nye label Goatmancer Records som er en såkalt undergrunns black death metal label.

Necroart har holdt på siden 1999, og den gang ble bandet til på restene av blak metal/thrash metal bandet Castle Kadath. Fokuset da var å lage musikk inspirert av den svenske death metal scenen og old school black metal. Etter en stund begynte bandet å inkorporer keyboards i soundet for å skape en mer atmosfærisk musikk. Mini CD-en Dead Roses Parade fikk strålende mottakelse, og åpnet opp for en hektisk konsertvirksomhet. Debut CD-en The Opium Visions fikk også strålende kritikker, og Necroart begynte med et mer progressivt men ekstremt sound inspirert av Arcturus og Schammasch.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*