Newsfeed

Sinicle : Slit og optimal lykke.

Sinicle - Angels & Demons

Sinicle betyr noe sånt som et kynisk og negativt syn på ting og tilværelsen. I tillegg er Sinicle en power trio fra Los Angeles som nok har et rimelig positivt syn på tilværelsen for tiden på tross av bandnavnet. Årsaken er at de 22 september slipper de sin nye skive Angels & Demon. Å utgi skiver er jo for de fleste band den optimale lykke, men også et slit å gjennomføre da det ligger mye arbeid bak. Angels & Demon er jo et passende navn på skiva på mange måter da jo trioen Sinicle er fra engelens by, og bandet alternerer mellom en tålig mykt melodisk sound til rå brutalitet.

Som alltid anbefales det fra meg å lytte til videoen og gjøre seg opp en egen mening om musikken. Presseskrivet sier derimot at Sinicle, «combine the groove of heavy metal, the angst of rock and the soul of blues, setting them in a world of their own. Andre «quotes» er disse,«Their Music is a bit of a gateway drug comprised of equal parts catchy riffage, congenial melodies and ardent vocals».

«Sinicle has a deep desire to rock you the rick way : with energy, style and commitment to mastering their stage and sound craft. Some of the hardest working, coolest guys on the indie scene…” – Reno Tahoe Tonight».

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*