Newsfeed

Jon Of The Shreds: Fra Scythe Saga universet

Jon Of The Shreds – Paragon Rising

Det er etter hvert en del en persons band, og som oftest er det menn og ikke kvinner. Mann er definitivt Jon Of The Shreds, og han er nå aktuell med skiva Paragon Rising. Det albumet byr på en blanding av prog, thrash metal, synthwave, orkestral filmmusikk og flere andre sjangere. I sum så er musikken ofte fascinerende og ikke minst full av kontraster og variasjon. Lyrikken er hentet fra Schyte Saga universet, og der er Dr Grimm sentral. Plottet går på at den kontroversielle forskeren Dr Grimm finner bevis på interplanetare konspirasjoner som har forårsaket katastrofer i solsystemet.

Jon Of The Shreds er en allsidig fyr som spiller mange instrumenter, men som også står for produksjonen av Paragon Rising. Han er heller ikke redd for å bruke alt han er inspirert av i musikken sin. Til sammen så gir dette særpreg og egenart, og det er noe jeg som alltid applauderer. På omtalte skive kan det faktisk høres elementer av blues, funk, hip-hop og video spill musikk!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*