Newsfeed

Cactus Hag: Doom fra New Hampshire

Cactus Hag - Cactus Hag

Doom og sludge er to sjangre som fungerer bra når man holder det simpelt, og spiller enkle og repeterende riff. Cactus Hag fra New Hampshire et godt eksempel på hvordan dette er gjort riktig. Det er tunge gitarer og fuzzy bass hele veien, med en okkult stemning fylt med hat. Noen av riffene er ganske catchy, men de kjører mest på med blytunge riff som er skikkelig seige og spilt sakte. Det er en del bruk av kvinnelig vokal, men den er for det meste hes og grotesk når den kommer frem i lydbildet.

Det er et veldig kort album på bare 27 minutter, så noen vil heller se på dette som en EP, men det er et album i følge bandet. De fire låtene med vokal går fort unna, for å så avslutte det hele med en seig instrumentallåt med repeterende riff. For noen vil dette være for lite for pengene, men jeg kjøpte det sammen med en rekke andre utgivelser fra dem, så for meg er dette selvtitulerte albumet bare en del av en større lytteropplevelse. Liker du både tradisjonell doom og sludge, så er Cactus Hag verdt å sjekke ut.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*