Newsfeed

Bleak Zero: Et mørkt nullpunkt

Bleak Zero - Bleak Zero

Britisk sludge er alltid tøft å høre på og Bleak Zero fra Staffordshire er ingen unntak. Det er selvsagt snakk om knallharde og seige riff spilt med en negativ holdning. Det er tydelig at riffene er inspirerte av både old school sludge, støyrock og post-rock. Sammen med den hese hardcore ropingen skaper de et mørkt lydbilde som viser at Bleak Zero ikke er noen gjeng med glade gutter. Høydepunktet er det siste sporet, som er 11 minutter langt og tar seg god tid til å bygge opp atmosfæren med en nesten myk start før låta eksploderer og går over til et tungt og dystert lydlandskap. Dette selvtitulerte minialbumet gir lytteren en solid halvtime med «post-modern doom rock», som bandet kaller det.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*