Newsfeed

Singel fra Upon Shadows

I påvente av det nye albumet til Upon Shadows kan nå fansen nyte duoen sin nye singel, Fatal Stigma Of The Realist. Bandet fra Montevideo har for øvrig vært i Oulu i Finland og spilt inn singelen. Her fikk de hjelp av anerkjente Mika Pohjola med produksjonen og trommeslageren Matti Torro. Torro spiller til vanlig med bandet Myron, og har samarbeidet med utallige band inne svært forskjellige stilarter.

Upon Shadows har holdt på siden 2002, og er altså opprinnelig fra Montevideo i Uruguay. Den byen regnes som den søramerikanske byen med høyest livskvalitet. Hvor god kvalitet Upon Shadows har får den enkelt lytter selv bedømme. Det som er et faktum er at de i hjemlandet nyter stor respekt og de siste fem årene vært et svært produktivt band. Metalscenen i Uruguay er ikke kjempestor, men det er da en del band

Det jeg merker meg er at det er forbausende mange band som har» lagt opp». Upon Shadows er derimot aktive som aldri før. Bandet er en duo og består av Natalia Arocena på bass og Tamara Picardo som spiller gitarer, keyboards, propgrammerer trommene og synger. Duoen lager en musikk som er en blanding av gotisk metal og black metal som de selv kaller dark metal eller dark ambient. Hvor mange band innen metal som bare består av kvinner aner jeg ikke, men mange kan det ikke være. Natalia og Tamara har for øvrig holdt hus i Finland de fire siste årene.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*