Newsfeed

Signal The Wolves: Jon fra Reykjavik

Signal The Wolves – Phoenix

Når jeg er ute i skog og mark og treffer ulver så pleier jeg å ikke påkalle meg deres oppmerksomhet med diverse signaler! Bandet Signal The Wolves påkaller musikkelskere sin oppmerksomhet gjennom nå å ha sluppet debutskiva Phoenix. Mannen bak bandet er en med et norskklingende navn. Jon Dal som likevel er bosatt i Reykjavik. Phoenix byr på åtte låter som spenner fra symfonisk rock på låten Archnida til mer metal vibber på Seasons og er ei passe variert skive.

Cover kunsten er ved dyktige Yaroslav Gerzhedovich . Lyrikken omhandler blant annet historier om revolusjon, overlevelse og oppstandelse. Jon Dal har produsert skiva, mens Aðalsteinn Guðmundsson ved Small Plastik Animals Studio har spilt inn og mikset Phoenix. Som gjesteartister har Maria Grigoryeva stått for strenge instrumentene og Sindri Snær og Ingi Þórisson for noen av gitarlinjene.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*