Newsfeed

Flower Kings: Samleboks

Flower Kings – A Kingdom Of Colours

Flower Kings er nok et band de aller fleste progheads har støtt på, og det er et band som er svært respektert og likt. De har holdt på siden 1994, og 15 desember kommer en samleboks, A Kingdom Of Colours som dekker de tidligste årene. De syv første studio albumene kommer på 10 CD-er. Som bonus er omfattende intervju med Roine Stolt, og nummerert sertifikat som ekthetsbevis. Sistnevnte vil nok fører til A Kingdom Of Colours blir et samleobjekt vil jeg tro?

Insideout Music som er labelen bak boksen sier at det er flere samlebokser som kommer om ikke så lenge. Hvem det er med er noe jeg ikke aner men Insideout har jo en rimelig stor portefølje av artister. Noen kan nok utelukkes da de ikke har nok studioalbum til å rettferdiggjøre en samleboks. Slikt blir jo bare spekulasjoner, men IQ, Neal Morse og Pain Of Salvation kan være aktuelle artister.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*