Newsfeed

Ancient Wisdom: Dyrker det okkulte

Ancient Wisdom – 33

Ancient Wisdom er faktisk navnet på en duftolje, men også et band fra Austin i Texas  som spiller okkult rock. Hvor velduftende de er avgjøres av smak og behag, men at de er anti ristne er et faktum. Deres nye skiver heter 33 og kom ut midt i oktober. 33 sier Texanerne så vidt jeg kan skjønne er det viktigste tallet, og alderen hvor vi mennesker er å topp, og at Jesus var 33 når han døde på korset. Kort sagt så er 33 svaret, og brødrene Nathan Opposition og Michael Opposition er heldige nok til å gjøre djevelens arbeid! De om det!

Ancient Wisdom etablerte seg i 2009, og året etter ga de ut en «split» EP som het Inner Earth Inferno, og det sammen med Charles Manson. Ja, den Charles Manson! Den EP-en ble meget vel mottatt innen sin nisje. Musikken på 33 har mye til felles med tidlig death rock og neo folklore og har effekter fra elektrisk gitar, synth, vokalharmonier, abstrakt perkusjon, kraftfull vokal, minimalistisk arrangementer som skaper et eterisk sound. Lyrikken er om mysterier fra det okkulte, satanistisk filosofi og forbudt kunnskap.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*