Nyhetsfeed

Milo: Blander abstrakte begreper med skitten realisme.

Milo - Who Told You to Think??!!?!?!?!

Milo. Nei, vi snakker ikke om han nissen, men Milwaukee-rapperen Rory Ferrera. Den siste skiva hans, Who Told You to Think??!!?!?!?!, har seilt opp som en av beste utgivelsene for året innen abstrakt hiphop etter at han slapp den i august måned.

I musikken sin blander han abstrakt hiphop med rare elektroniske lyder, uventede stopp, og mye jazz-influens som vi også så på Kendrick Lamars How to Pimp a Butterfly. Tekstene til Ferrera er selvreflekterende, realistiske og urbane, og han serverer diktene sine skitne og grålige.

Ferreira er ikke den som ligger på latsiden. Han debuterte på rap-scenen med gruppa Nom de Rap i 2010, og som soloartist året etter med mixtapen I Wish My Brother Was Here. Under aliaset Milo har han gitt ut tolv utgivelser, og en håndfull singler, deriblant Post Hoc Ergo Propter Hoc (For Schopenhauer) i 2012. Under et av de andre aliasene sine, Scallops Hotel, har han også i år gitt ut en EP og to mixtaper .

Og når vi snakker om aliaser, som han sier selv «Rory Ferreira aka Milo aka Scallops Hotel aka Black Orpheus aka Red Wall aka The Ashy Handed Bandit aka Celeskingiii aka Matthewslaveships aka Hi, Yello aka skipio aka The Corduroy Coon Prince». Så har du en pekepinn hvor musikken hans er å finne.

Facebook

Om Jon Skjeseth (486 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*