Newsfeed

Soulless: Fra den mørke tiden som var 1999

Soulless - The Darkening of Days

Thrash var ikke akkurat populært i 1999, men det var nok av band rundt den tiden som hold sjangeren i livet. Amerikanske Soulless fra Ohio var et av de bandene. The Darkening of Days drar noe inspirasjon fra melodiøs death metal som var populært den gangen i noen av riffene og gitarharmoniene, samt noen få hint av black metal her og der. Utover de elementene, så høres de ut som et ganske tøft thrashband uten noe bullshit.

Vokalen er en hes skriking som minner om en del tidlig ekstrem metalvokal fra 80-tallet. Det er mye variasjon i låtene i form av både bruken av riff og temposkiftninger, men de kjører på med mye speed med minimalt med pauser fra det musikalske angrepet. Dette er veldig bra spilt thrash fylt med hat, aggresjon og ondskap.

The Darkening of Days er et bra album. Ikke det mest tekniske eller råe thrash hadde å by på den gang, men fortsatt et bra nok album at en hver fan av thrash med en dose death metal burde sjekke det ut. Det er lett å headbange til og de høres sinte ut. Trommingen er ganske tøff i at det er bruk av blast beats her og der, noe som ikke brukes så ofte i thrash. Det er egentlig ingenting negativt å si om The Darkening of Days, så sjekk det ut.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Bandcamp

 

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*