Newsfeed

Spock’s Beard: Snow white vinyl!

Spock’s Beard – Snow Live

For 15 år siden kom den konseptulle dobbeltskiva Snow fra Spock`s Beard. Snow var for øvrig siste skive som Neal Morse var med på før han satset på en solokarriere. På Morsefest festivalen i Nashville i fjor valgte bandet å spille hele Snow settet. Denne begivenheten ble filmet og kom for kort tid siden som «2 DVD/2CD Digipack, 3 LP Vinyl (Special “Snow White” vinyl), 2 Disc Blu-ray, and Limited Edition Artbook Bundle! (Artbook Bundle contains 2 DVD/2 CD/2 Blu-ray, 50-page color Artbook, poster and postcards».

Alle tidligere og nåværende medlemmer var tilstede på scenen, og således var det en gigantisk gjenforening. Konserten var også i kategorien gigantisk, og følgelig ekstremt vellykket. Et fyrverkeri av en konsert. De mange som liker Spock`s Beard har følgelig en ypperlig julegaveide med noen av alternativene med konserter. De mest svorne vil kanskje sikre seg alt av versjoner?

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*