Newsfeed

Gorgon: Gresk mytologi, barne TV og sanskrit!

Gorgon - Elegy

Ishassara heter den første videoen som er sluppet fra Elegy som er det franske symfonisk og melodiske death metal bandet Gorgon sin nye skive. Franskmennene er på utkikk etter en label for å få en akseptabel distribusjon av skiva. Gorgon er også et black metal band som fortsatt er aktive som begynte karrierer i 1991. «Vårt» Gorgon er mye nyere da de startet opp i 2013. Debuten Titanomachy kom i fjor, og oppfølgeren er ventet tidlig på nyåret.

Antakeligvis er det følgende for de spesielt interesserte? Gorgon var en vaktmester i dukkeformat på norsk barne TV i 1967. I tillegg finnes Gorgon i gresk mytologi og i sanskrit. Fin blanding det der!

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*