Newsfeed

Dark Sarah: Brennhet ørken

Dark Sarah - The Golden Moth

Cinematic metal er det hva det finske bandet Dark Sarah byr på, og den tredje skiva The Golden Moth er planlagt å komme tidlig på nyåret. Musikk videoen Trespasser med JP Leppäluoto er nå ute, og Leppäluoto synger rollefiguren Dragon, mens Heidi Parviainen synger rollefiguren Dark Sarah. Spanske  Zuberoa Aznarez fra Diabulus In Musica sammen med en foreløpig ukjent vokalist vil ta seg av rollen som The Gods.

The Golden Moth er siste skiva i bandet sin første trilogi The Chronicles, som omhandler Dark Sarah sin reise gjennom The Middel World, The Underworld og neste års skive The Upper World. På The Golden Moth må Dark Sarah ut i testen for å finne veien til gudene i The Upper World. Dark Sarah har løst puslespillet i The Underworld og fått tre nøkler. Derfor kom The Ironbird og tok henne med til The Upper Bird som er et ørkenland hvor gudene råder. I den kok varme ørken møter Dark Sarah en annen inntrenger i form av The Dragon, som vil ha noe fra henne… Fantasien er det ikke noe å utsette på i denne lyrikken åpenbart.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (3904 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*