Newsfeed

Neal Morse: Absolutely solo shows

Neal Morse – Life And Times

Neal Morse har lagd masse bra musikk Neal synes jeg, både hos Spock`s Beard, Neal Morse Band, Transatlantic og som soloartist. Nå er ny skive Life And Times på beddingen, og kommer 16 februar til neste år. Den skiva viser Morse i et reflektert og akustisk lys. Skiva er faktisk komponert mens Neal Morse Band turnerte med Neal Morse Band. Noen video fra albumet er foreløpig ikke tilgjengelig, så dere får hygge dere med denne:

Morse vil tidlig til neste år ha konserter i USA og Europa som han kaller «absolutely solo shows». Morse forteller videre at han har kommet seg gjennom mange vanskelige tider, og synes at han har det bra nå. Morse sier «Du kan føle det på noen av låtene på den nye skiva. Jeg kom ikke inn i musikk fordi jeg ønsket å bli en stor suksess.  Jeg spiller musikk fordi jeg bare elsker det, og musikken betyr uendelig mye for meg. Kan jeg i tillegg oppnå at lytterne får en fin opplevelse av musikken min så er jeg storfornøyd.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*