Newsfeed

Voracious Scorge: Glupsk utforskning

Voracious Scorge – Our Demise

De som liker virkelig brutal death metal vil kanskje like det nye bandet Voracious Scorge? I så fall kan de i slutten av januar få tilgang på slippet av bandet sin første EP Our Demise. Ei skive som er en episk hyllest til klassisk death metal. Voracious Scorge består av kjente og velrennomerte musikere fra kjente band. Jason McIntyre fra Sutur på gitarer, Mike Smith fra Suffocation på trommer, Aad Kloosterwaard fra Sinister på vokal, Lance Srickland, fra Suture på bass og Jason Pilgrim fra Flesh Parade som gjestevokalist. En gjeng med meget kompetente musikere altså.

Skiva vil sannsynligvis kunne tilfredsstille de som har digget death metal i årevis, men også de som liker en mer moderne tapning av death metal. Voracious Scorge er gitarist og låtskriver Jason McIntyre sitt prosjekt. Et prosjekt hvor han kan få utløp for sine musikalske visjoner og ideer. Voracious betyr jo glupsk, og vi kan gjerne si at McIntyre er glupsk på å utforske riffene sine forunderlige verden, aggressiv tromming og rasende atmosfærisk death metal fylt med aggresjon og gigantisk pondus.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*