Newsfeed

Henry Metal: Produktiv, produktiv!

Henry Metal – Henry Metal V

Henry Metal er en nykommer som kommer fra California. Det spesielle er at han debuterte tidlig i år, og nå er han ut med skive nummer fem, som heter Henry Metal V. En slik stor produksjon av album har jeg knapt hørt om noen gang. Muligens kan det være noen av de kommersielle artistene som lager PC basert musikk som kan vise til det samme? Jeg aner ikke, men fem skiver på et år er formidabelt. Det jeg vet er at den nye skiva har låter som er svært forskjellige og dekker diverse sub sjangere innen metal, og rimelig melodiøs. 

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*