Newsfeed

King Crimson kommer tilbake til Oslo!

King Crimson er et band som de aller fleste som driver med utøvelse av en eller annen form for seriøs rock eller metal har respekt for. Bandet var på Sentrum Scene tre dager på rad i fjor, og hadde dundrende suksess. 8, 9 og 10 juli 2018 vil de entre nevnte lokale igjen. Billettsalget starter om fire dager, og prisen er overkommelig 670,00 kroner. Blodfansen kan allerede nå på bandet sine egne nettsider sikre seg såkalte «Royal Packages», som er spesialbilletter. Disse billettene koster selvsagt mer, men gir jo en god del ekstra opplevelse som nok ytterlige vil høyne kvaliteten på det å oppleve King Crimson live.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*