Newsfeed

Somali Yacht Club: Fra løvestaden

Somali Yacht Club – The Sea

Et ordtak er det at kjært barn har mange navn. Byen Lviv i Ukraina har i alle fall mange navn som Львів, Lwów, Lvovas, Lemberg Львов, Leopol og Leopolis avhengig av hvilket språk det er. Lepolis betyr for øvrig løvestaden, og fra den byen brøler og musiserer nå bandet Somali Yacht Club på en for mange fascinerende måte. Trioen er nå ute med ny skive som enkelt nok heter The Sea. Her hygger musikerne seg med å blande elemnter fra stoner med rock, psykedelisk musikk, shoegazing og post metal. Kankje det er musikk for deg også, hvem vet egentlig det før det er behørig lyttet?

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*