Newsfeed

Regardless Of Me: Fire sangteknikker

Regardless Of Me - The Covenant

Den italienske kvintetten Regardless Of Me spiller en melodisk gotisk metal med innslag av prog metal. Alle musikerne benytter kunstnernavn som Arys Noir, Mr Dark, The Grand Duke og Rob Yauza The Machine Laculli. Bandet er nå aktuell med sin tredje skive The Covenant og har holdt på siden 2007. Mr Dark benytter seg av fire sangteknikker faktisk der han veksler mellom vanlig sang, growl, skriking og rap. I tillegg spiller han 11 strengs gitar som er et instrument jeg aldri har hørt om faktisk, og han står for programmeringen.

Musikeren The Grand Duke spiller båndløs bass, 7 strengs bass som vel også er svært uvanlig? Duke står også for diverse effekter, piano og keyboards. I sum så kommer Regardless Of Me opp med musikk som skiller seg ut i vrimmelen av musikk. Hvor godt jeg liker det er jeg derimot i tvil om da det foreløpig ikke har grepet med i særlig grad. Kanskje kan det forandre seg med tiden og med mer intens lytting til The Covenant?

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7201 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*