Newsfeed

Three Eyes Of The Void: Inspirert av Nietzche og Platon

Three Eyes Of The Void – The Moment Of Storm

23 februar kommer Ep-en The Moment Of Storm, men skiva er tilgjengelig digitalt om to dager. Nå er låten Eyes To See fra nevnte skive tilgjengelig på You Tube. Dmytro Kvashnin er mannen bak Three Eyes Of The Void, og står for nesten all instrumentering og vokal. Kvashnin har en fortid i bandet Balfor, men gikk solo i fjor høst. Med seg på The Moment Of Storm har Kvashnin Aleander Kasiarum på trommer, og han spilte de inn i sitt eget studio.

Diabolus Productions er labelen bak den nye skiva, og de er hjemmehørende i Mexico, noe som viser hvor verdensomspennende musikk er. Tekstene er dypt personlige, og det er som oftest et pre slik jeg ser det, og tilfører mange ganger musikken som helhet det lille ekstra. Kvashnin evner å skrive tekster som er rasjonelle og velskrevne. Tekster som er dramatiske og hvor samhandling mellom individer i et globalt sosialt miljø er under lupen. Observasjon av naturen og en dialog med en venn er bakgrunnsteppe for mye av lyrikken. Boken Staten av Platon, og Human, All Too Human: A Book For Free Spirits av Friedrich Nietzsche er også viktig inspirasjon for lyrikken på skiva.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*