Newsfeed

Orange Goblin: Dette er stoner!

Orange Goblin - The Big Black

Er det et band som kan spille skikkelig stoner, så er det Orange Goblin. Deres tredje album, The Big Black fra år 2000, har det som trengs av riff og holdning. Alt i fra seige riff som er inspirert av Black Sabbath til raske riff som føles som Motörhead. The Big Black er et av de albumene som rocker og groover skikkelig hardt slik at man kan føle energien strømme gjennom hele universet.

Miksen av psychedelic partier med riff som er mer gloheite enn sola gir følelsen at man er høy og at det eneste som betyr noe er musikken. Dette er selveste essensen av stoner med den fuzzy og tunge gitartonen som er like perfekt soundtrack for å kjøre gjennom ørkenen på en Harley som den er for å reise gjennom det ytre rom.

Alt er bare riktig på dette albumet. Det er catchy, men har en dybde som gjør at du kan høre på det i all evighet uten å gå lei. Alt oser av hasjrøyk, LSD og alkohol, noe som kommer frem i den innrøyka og whiskybrente stemmen til Ben Ward når han hest fremfører lyrikken. Det er ingen svake låter, og coveret av Into the Void av Black Sabbath er den perfekte avslutningen på The Big Black.

Lenke:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*