Newsfeed

Cropsy Maniac: Grotesk og brutal

Cropsy Maniac - Shear Terror

Jeg synes grindcore er best, eller i det minste mest underholdene, når det er klart og tydelig på death metalsiden av sjangeren. Shear Terror er en ni minutter lang EP med akkurat denne typen grindcore som jeg liker. Blytung, lynrask og grotesk deathgrind med samples fra skrekkfilmer og lyrikk om brutale drap. Bare se på platecoveret. Man bare vet at alt kommer til å være drittøff, og musikken høres akkurat som det man håper på at det skal høres ut når man ser et slik platecover. Brutal hele veien, men utrolig catchy og energisk.

Ni minutter er kanskje ikke lenge nok til til å få den dosen med blast beats, dyp growling og brutale riff man trenger hver dag for å overleve, men det er en perfekt forrett til en blodig kveld fylt med massedrap og tortur. Shear Terror viser at Cropsy Maniac er et band en hver fan av death metal og grindcore burde følge med på.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*