Newsfeed

Angra: Kraftfulle veteraner.

Angra - ØMNI

Angras forrige skive var faktisk en av de første jeg anmeldte når jeg begynte i Hissig.no for rundt fire år siden. På Secret Garden hadde bandet revitalisert seg selv, tatt inn Fabio Leone fra Rhapsody of Fire som fast vokalist, og gitaristene Kiko Loureira og Rafael Bittencourt hadde fått tilbake mye av brodden de hadde på skiver som Holy Land og Temple of Shadows.

Brasilianerne er som veteraner å regne inne på den progressive power metal-scenen, og ØMNI som kommer ut i februar vil bli bandets niende fullengder. Secret Garden må ha fått den oppmerksomheten den fortjente, siden Loureira året etter skiva ble sluppet ble fast medlem av Megadeth, som ikke er så veldig rart med tanke på gitarteknikken hans. Hvis du ikke er kjent med Angras musikk fra før, så er det et gjennomført teknisk band vi snakker om, med de to gitaristene som briljerer om hverandre i soloer på høyde med det beste du finner i band som Symphony X og Dream Theater.

De kommer en kjapp tur over dammen i mars, men det er kun en håndfull land i sør-vest Europa som får oppleve bandet, en turne hvor de har fått inn Geoff Tate sitt Mindcrime-prosjekt som forband, sammen med Halcyon Way og Avelion.

Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*