Newsfeed

Myr: En million år!

Myr valgte Luca Zamberti fra Onydia som ny trommeslager og Raffaele Borgi som ny gitarist. Dermed er bandet fulltallig og er en sekstett igjen. Bandet har den siste tiden utforsket nytt musikalsk landskap, og resultatet av denne ekspedisjonen vil lytterne kunne høre på bandet sin nyeste skive. Det er ei skive som blir oppfølgeren til Habits fra 2016, og som kommer til neste år. Singelen Addiction fra Habits er fortsatt tilgjengelig på You Tube.

Mye er fra Roma og har holdt på siden 2003, men dagens bandnavn kom til i 2009, og debutskiva Days Of Convergence kom fire år senere. Bandet spiller en post prog metal, og har sitt eget sound, men det forhindrer de selvsagt ikke fra å utvikle soundet sitt.  Myr høres ut som noe hentet fra det norsk språk. Det er ikke korrekt faktisk. Myr er fra astronomi og den geologiske verden, og er en periode på en million år. Rent musikalsk har bandet Myr visse fellestrekk med Tool, Type O Negative og Porcupine Tree, men er først og fremst seg selv heldigvis.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*