Newsfeed

Cyanid Sundae: Fuzzy guitars and boingy bass 

Cyanid Sundae – Nothing To Lose

Nothing To Lose er neppe den mest kreative tittelen på et album jeg har hørt. Det er nå en gang hva det britiske bandet Cyanid Sundae har valgt å kalle sin EP som ble sluppet nylig. En EP med fire låter med melodisk hardrock som har litt metal influenser til tider. Et snev av punk bringer også trioen inn i musikken, og vokalen er raspende, og det er en energisk og dynamisk musikk de byr på. 

Cyanid Sundae ryster ikke verden med noe himmelstormenende nytt, men er et band som finner sitt publikum, og de har en voksende fanskare. Fansen er kanskje betatt av bandet sine bumerker «fuzzy guitars and boingy bass»? Planen er at Nothing To Lose skal følges opp av en debut CD tidlig i 2018.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*