Newsfeed

Sharon Den Adel: My Indigo

My Indigo - My Indigo

Within Temptations sin vokalist Sharon Den Adel har åpnebart behov for å lage annen musikk enn de gjør i moderbandet. Hun har derfor startet opp musikkprosjektet My Indigo, og selvtitulert debutskive kommer i april til neste år. Nå er den første låten fra den kommende skiva klar på You Tube. Sharon Den Adel har brukt tiden under tilvirkningen av den skiva til å granske sitt eget privatliv, og det har bydd på både oppturer og nedturer.

Den Adel sier dette, « My Indigo is my blues; my feelings and emotions. Not only negative, but also positive emotions and feeling, but negative feelings often have more impact»! My Indigo er det vakre og upolerte resultatet av et to-års avbrekk med mye utforskning sier hun også.

Simultant med My Indigo prosjektet så jobber Within Temptation og Den Adel med nytt album som slippes til neste år. Bandet har også annonsert en enorm turné mot slutten av 2018, der bandet skal besøke 35 byer i 18 land. At Within Temptation har mange fans verden over viser det faktum at de har over 200 millioner streams på Spotify, mer enn en halv milliard YouTube-avspillinger og mange millioner solgte album.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*