Newsfeed

De La Muerte: Our Lady Of The Holy Death

De La Muerte - Venganza

De La Muerte oversatt fra spansk blir på norsk av døden. Det er jo et ok navn for et band som spiller heavy metal med visse hardrock influenser. I går så kom dette italienske bandet med sin andre skive Venganza. Samtidig ble den første singelen fra den nye skiva sluppet, og den låten heter faktisk De La Muerte.

Bandet startet opp i 2014 etter initiativ fra vokalisten Gianluca Mastrangelo og gitaristen Gianluca Quinto. Etter hvert tilkom ytterlige tre musikere slik at det ble en kvintett. Bandet sin debut viste et band som hadde sin egen versjon av musikk med en frisk, aggresiv og moderne har`d heavy tilnærming til metal. Italienerne er for øvrig inspirert av historien fra den meksikanske kulten Nuestra Señora De La Santa Muerte som på engelsk blir til Our Lady Of The Holy Death.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*