Newsfeed

Katarina Gubanova:  With compositions that could hardly fit the profile of piano music!

Katarina Gubanova – Replays By Miss Key #1

Replays By Miss Key #1 heter skiva til Katarina Gubanova som spiller cover versjoner av Amon Amarth, Slipknot, Satyricon, Volbeat, Arch Enemy på piano. Det er en artig vri synes jeg, og jeg lar Katarina Gubanova som er bosatt i Berlin selv fortelle, «My passionate dedication to piano music has sculpted a way to my own style in black and white. Relaxing and melancholic, my music depicts a palette of colorful emotions, fantasies and stories».

«It is a place where classics meet modernity and passion flows without restrain. Everyone can find a story to enjoy in my music with my passion in keys. I like to transform beauty that surrounds us into music. But more than that I like challenges».

«So for this album of covers, which I called Replays By Miss Key, I chose compositions that could hardly fit the profile of piano music. It was a hard task, but I am very happy with the result and hope you like my keys interpretation on your favourite and familiar tunes».

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*