Newsfeed

Tsatthoggua: Sadomasochisme og satanisme

Tsatthoggua - Hosanna Bizarre

Sadomasochisme og satanisme er tabu emner for mange, så det er naturlig at de to blir kombinert i ekstrem musikk. Sadomasochisme har hovedsakelig vært en ting innenfor industrial, men det er black metalband som Tsatthoggua som også har omfavnet det image og den type lyrikk.

Musikalsk er de hyperrask black metal med mye blast beats og med veldig varierte motorsaggitarriff. Låtene er raske med noen roligere atmosfæriske pauser her og der med bruk av synth. Dette gjør at de går bort i fra den mer monotone låtstrukturen mange black metalband bruker. Man skulle tro at med å skvise inn mange riff og temposkiftninger i alle låtene, så forsvinner litt av atmosfæren man forventer fra sjangeren, men det er ikke tilfellet her. Dette føles mye mer som et skikkelig black metalalbum enn de fleste andre amatørmessige black metalutgivelsene der ute.

Tsatthoggua vet hvordan blast beats og motorsagriff skal brukes, så det er aldri kjedelig og det føles aldri som om de prøver for hardt å være onde. Det føles heller som virkelig voldelig, pervers og satanistisk terrorisme i lydformat. Det er som om musikken er laget for brutal voldtekt av kristne der du skyter dem i bakhodet i det øyeblikket du ejakulerer og sparker dem ned i massegraven sammen med resten av dem. Eller når du skjærer av brystvortene på dama du har bundet fast nede i kjelleren.

Det er mange måter black metal kan være mørk og ond på, og det er mange forskjellige mørke stemninger man kan oppnå med å høre på black metal. Er du ute etter black metal man kan sitte og høre på i mørket mens du synes synd på deg selv eller for å høre på mens du går kveldstur i norske skoger om vinteren, så er ikke Hosanna Bizarre albumet for deg. Men er du i et perverst og voldelig humør, så er dette albumet perfekt.

Lenke:
Hjemmeside

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*