Newsfeed

Avatar: Pomp og prakt

Avatar - Avatar Country

Avatar har vi snakket om før på disse sidene, og de er fortsatt fra Gøteborg, og de skyfler fortsatt ut skiver i raskt tempo. Den nye heter Avatar Contry kommer om 22 dager, men videoen A Statue Of A King er klar nå.

Den nye skiva har 10 låter og alle har ordet King en eller annen plass i tittelen. Årsaken er at bandet nå benytter sjansen og omsider viser pomp og prakt fra Avatar Country og kongen der. Musikerne i Avatar sier at de spiller sykt bra metal og det er slik metal skal låte nå og i all evighet! Humoren til svenskene er der til fulle, og de får meg til å smile når de til de grader overdriver og byr på seg selv.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*